• Ni kan nå oss på Måndagar-Torsdagar mellan 06:30-16:30 Fredagar mellan 0630-1600
  • Maila oss, vi svarar snabbt!
  • Fri frakt över 624 kr ink moms

Vepax stänger inte – följer gällande direktiv från myndigheterna.

Det vi nu jobbar med är att se över vår beredskap om personalen börjar bli sjuka för att se till att vi klarar av att vara uthålliga på sikt. I övrigt avvaktar vi och agerar utifrån vad myndigheterna säger, tillägger Jonas Falk vd på Vepax verktyg AB.

För att förenkla för våra kunder finns möjligheten att beställa verktyg och arbetskläder via vår hemsida. Leveranserna sker snabbt och enkelt med våra egna transportbilar i Stockholmsområdet. På så sätt minimeras risken att kundernas personal smittas när de besöker leverantörer.

Verktyg på nätet

Vi på VEPAX strävar efter att bli en komplett webbshop av verktyg på nätet. Vi har allt från Verktyg till tunga maskiner, kläder och skydd. Önskar du hyra har vi det mesta för bygg. Vi breddar oss också nu med belysning för byggarbetsplatser och mindre projekt där belysningen är av extra vikt.

Detta är hemsidan för er som gillar elverktyg, proffsprodukter och alla tillbehör du behöver för att arbeta säkert. Du finner verktyg från märken så som Milwaukee, Ridgid, Nilfisk, Fromax, Bosch , Makita.

Arbetskläder från bl.a. Projob, Jobman, Fristads, Dunderdoon, Snickers & Tranemo Workwear samt skor från Jalas, Båstad & Solid Gears. Allt du behöver i form av tillbehör, arbetsutrustning och maskiner.

Vi kan även ordna i er företagslogga på kläder samt "give aways" & reklam, så som pennor, muggar, handdukar mm.
Samtliga produkter, verktyg och arbetsutrustning som säljs från oss är sådan som vi själva handplockat och varmt kan rekommendera till våra kunder. Hos oss hittar du bra priser, brett utbud och egentligen allt vi tror att du behöver. Köp eller hyr verktyg hos oss på nätet eller i våra fysiska butiker i Västberga & Lunda Industriområde. 

Verktyg för proffs

Hos oss på Vepax hittar du verktyg för proffs.Vill du köpa eller hyra det är upp till dig. Alla produkter är av hög kvalitet och från pålitliga leverantörer - handplockade av proffs. Du hittar bland annat elverktyg, handverktyg, arbetskläder och flamskydd - allt av hög kvalitet och i slitstarka material. Ett stort utbud av kvalitativa verktyg helt enkelt. Vi är din verktygshandel på nätet som har hundratals nöjda kunder.
Vi erbjuder flera olika typer av betalningsmöjligheter på våra verktyg och alla fördelaktiga. Frakten räknas alltid in automatiskt i din order, på så vis blir det enkelt att se kostnader för allt. Vi har snabb leverans och alla ordrar som läggs vardagar innan kl.12.00, behandlas samma dag och du har dina proffsverktyg inom 1-3 dagar(gäller lagervaror).
Behöver du ett verktyg eller en maskin för en kortare tids arbete? I så fall rekommenderar vi att du hyr dina verktyg från oss. Då kan du ringa på 08 - 562 37 200, så hjälper vi dig att hitta en maskin som passar dina behov. Vi har det mesta inom VVS, smide, bygg, rivning, sanering och sprinkler.

Blandat urval