• 08–562 372 00 / Måndagar-Torsdagar 07:00-16:00 / Fredagar 07:00-15:00
  • Fri frakt över 624 kr ink moms
  • Info@vepax.se

På Grund av rådande omständigheter kommer Vepax ha ändrade öppettider 

 

Måndag till Torsdag 07:00-16:00 

Fredagar 07:00-15:00

Webbshoppen har öppet som vanligt och vi jobbar hårt på att kunna leverera  snabbt och smidigt.

I stockholmsområdet sker leverans med våra egna bilar för att på så sätt minimera risken för smitta. I övrigt sker leverans med DHL utkörning till kunder eller via servicepoint. 

Med vänlig hälsning 

Personalen på Vepax

Verktyg på nätet

Vi på VEPAX strävar efter att bli en komplett webbshop av verktyg på nätet. Vi har allt från Verktyg till tunga maskiner, kläder och skydd. Önskar du hyra har vi det mesta för bygg. Vi breddar oss också nu med belysning för byggarbetsplatser och mindre projekt där belysningen är av extra vikt.

Detta är hemsidan för er som gillar elverktyg, proffsprodukter och alla tillbehör du behöver för att arbeta säkert. Du finner verktyg från märken så som Milwaukee, Ridgid, Kärcher, Fromax, Metabo, Bosch , Makita, Festool

Arbetskläder från bl.a. Projob, Jobman, Fristads, Dunderdoon, Snickers & Tranemo Workwear samt skor från Jalas, Båstad & Solid Gears. Allt du behöver i form av tillbehör, arbetsutrustning och maskiner.

Vi kan även ordna i er företagslogga på kläder samt "give aways" & reklam, så som pennor, muggar, handdukar mm.
Samtliga produkter, verktyg och arbetsutrustning som säljs från oss är sådan som vi själva handplockat och varmt kan rekommendera till våra kunder. Hos oss hittar du bra priser, brett utbud och egentligen allt vi tror att du behöver. Köp eller hyr verktyg hos oss på nätet eller i våra fysiska butiker i Västberga & Lunda Industriområde. 

Verktyg för proffs

Hos oss på Vepax hittar du verktyg för proffs. Vill du köpa eller hyra det är upp till dig. Alla produkter är av hög kvalitet och från pålitliga leverantörer - handplockade av proffs. Du hittar bland annat elverktyg, handverktyg, arbetskläder och flamskydd - allt av hög kvalitet och i slitstarka material. Ett stort utbud av kvalitativa verktyg helt enkelt. Vi är din verktygshandel på nätet som har hundratals nöjda kunder.
Vi erbjuder flera olika typer av betalningsmöjligheter på våra verktyg och alla fördelaktiga. Frakten räknas alltid in automatiskt i din order, på så vis blir det enkelt att se kostnader för allt. Vi har snabb leverans och alla ordrar som läggs vardagar innan kl. 12.00, behandlas samma dag och du har dina proffsverktyg inom 1-3 dagar(gäller lagervaror).
Behöver du ett verktyg eller en maskin för en kortare tids arbete? I så fall rekommenderar vi att du hyr dina verktyg från oss. Då kan du ringa på 08 - 562 37 200, så hjälper vi dig att hitta en maskin som passar dina behov. Vi har det mesta inom VVS, smide, bygg, rivning, sanering och sprinkler.

Blandat urval