Välkommen till VEPAX Verktygs Webhandel
 

Kampanjer (för fler artiklar se under Kampanjer i menyn)

612563
Gator Premium är en perfekt kniv för jakt och uteliv
2 188 SEK/st1 849 SEK/st
55903
Inspektion och dokumentation går smidigt med RIDGID micro CA-350 inspektionskamera, nu med 12 V-batteri.
4 400 SEK/st
54358
Lagervara Verktygsförvaringsystemlådan är yrkespersonernas val för att bekvämt ha alla de rätta verktygen tillgängliga när man behöver dem.
3 340 SEK/st1 995 SEK/st

Verktyg på nätet

Vepax är en komplett webbshopp av verktyg på nätet. Vi har allt från arbetskläder till produkter så som första hjälpen och skyddsglasögon till lite fina saker till hemmet.

Detta är hemsidan för er som gillar elverktyg, proffsprodukter och alla tillbehör du behöver för att arbeta säkert. Du finner verktyg från märken så som Milwaukee, Nilfisk, Fromax och Tranemo Workwear och allt du behöver i form av tillbehör, arbetsutrusning och maskiner.

Samtliga produkter, verktyg och arbetsutrustning som säljs från oss är sådan som vi själva handplockat och varmt kan rekommendera våra kunder. Hos oss hittar du bra priser, brett utbud och egentligen allt vi tror att du behöver. Köp verktyg på nätet från oss på Vepax!

Verktyg för proffs

Hos oss på Vepax hittar du verktyg för proffs, alla produkter av hög kvalitet och från pålitliga leverantörer - handplockade av proffs. Du hittar bland annat elverktyg, handverktyg, arbetskläder och flamskydd - allt av hög kvalitet och i slitstarka material. Ett stort utbud av kvalitativa verktyg helt enkelt. Vi är din verktygshandel på nätet och som har hundratals nöjda kunder.

Vi erbjuder flera olika typer av betalningsmöjligheter på våra verktyg och alla fördelaktiga. Frakten räknas alltid in automatiskt i din order, på så vis blir det enkelt att se kostnader för allt. Vi har snabb leverans och alla ordrar som läggs innan kl.13.00 behandlas samma dag och du har dina proffsverktyg inom 1-3 dagar.

Behöver du ett verktyg eller en maskin för en kortare tids arbete? I så fall rekommenderar vi att du hyr dina vertkyg från. För att hyra verktyg rekommenderar vi att du ringer oss på 08 - 562 37 200, så hjälper vi dig att hitta en maskin som passar dina behov. Vi har det mesta inom VVS, smide, bygg, rivning, sanering och sprinkler.